Αποθηκευτικοί Χώροι

Μεταφορική Φρούτων Θεσσαλονίκη

Εκτός από τις εξαιρετικές υπηρεσίες μεταφοράς, η goTRANS  είναι υπερήφανη που διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις αποθήκευσης που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες αποθήκευσης τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων.  Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα χαρακτηριστικά που κάνουν τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης της goTRANS  να ξεχωρίζουν και γιατί θα πρέπει να είμαστε η επιλογή σας για όλες τις απαιτήσεις αποθήκευσης.

Μέτρα ασφαλείας αιχμής

Στην goTRANS , κατανοούμε τη σημασία της φύλαξης των ευαίσθητων προϊόντων  σας με ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι εξοπλισμένοι με μέτρα ασφαλείας αιχμής για να σας παρέχουν το κεφάλι ήσυχο. Χρησιμοποιούμε κάμερες παρακολούθησης 24/7, προηγμένα συστήματα συναγερμού και ασφαλή έλεγχο πρόσβασης για να διασφαλίσουμε ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση στις μονάδες αποθήκευσης. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν καλά φωτισμένους χώρους και ασφαλή περίφραξη, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα προϊόντα σας.

Μονάδες αποθήκευσης με ελεγχόμενο κλίμα

Ορισμένα προϊόντα όπως τα λαχανικά και τα φρούτα απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσουν την κατάστασή τους με την πάροδο του χρόνου. Γι’ αυτό το λόγο η goTRANS προσφέρει κλιματιζόμενες μονάδες αποθήκευσης που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τα βέλτιστα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας. Οι κλιματιζόμενες μονάδες μας παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για την προστασία των αντικειμένων σας από τις ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αποθήκευσης.